0165 - 555 166 info@bekaro.nl

Bereken direct de maandelijkse kosten voor een Trekker/vrachtwagen

Als u op zoek bent naar een financiering voor een trekker, dan is Bekaro de perfecte tussenpersoon voor u. Wij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van financial leases voor de transportsector en hebben jarenlange ervaring in het financieren van diverse soorten trekkers, waaronder merken zoals Volvo, Scania, DAF, MAN en Mercedes-Benz.

Bij Bekaro kiest u voor een financiering op maat. Wij bieden flexibele financieringsoplossingen die aansluiten bij de specifieke wensen en eisen van onze klanten. Of u nu op zoek bent naar een lease voor één trekker of een complete vloot, wij hebben de expertise en het netwerk om uw financieringsvraag succesvol te verwerken.

Onze financieringsvoorwaarden zijn concurrerend en wij werken samen met een groot aantal financieringsmaatschappijen, waardoor wij in staat zijn om onze klanten altijd de meest gunstige voorwaarden aan te bieden. Daarnaast bieden wij onze klanten een snelle en efficiënte service, zodat zij snel gebruik kunnen maken van hun nieuwe trekker.

Onze klantenservice is uitstekend en altijd bereid om u te helpen bij al uw vragen of problemen. Wij zijn trots op onze klanttevredenheid en streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Kortom, Bekaro is de ideale tussenpersoon voor uw financieringsvraag voor trekkers. Wij bieden flexibele oplossingen, een snelle en efficiënte service en een uitstekende klantenservice. Wacht niet langer en neem contact met ons op om uw aanvraag te doen. Bekaro staat voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van uw transportdroom!

Telefonisch

Ons telefoonnummer is 0165-555166 -> optie 1.

Per mail

Wij zijn te bereiken via financieringen@bekaro.nl

Per WhatsApp

Ons WhatsApp nummer is: 06-30471822

×

Bekaro WhatsApp

× Hoe kunnen wij helpen?