0165 - 555 166 info@bekaro.nl

Operational Lease

Bekaro Lease brengt in samenwerking met De Leaseveiling vraag en aanbod van nieuw af te sluiten leasecontracten bij elkaar. Een uniek concept! Het concept voorziet door middel van een internetveiling in de scherpste leaseprijs zonder concessies te doen aan voorwaarden en service.  Dit in tegenstelling tot veel internet leasemaatschappijen die op basis van uitgeklede voorwaarden direct een leaseprijs calculeren. De internetveiling neemt maximaal 3 werkdagen in beslag.

Via de website van de leaseveiling kunt u uw auto samenstellen op basis van de meest actuele gegevens.
Daarnaast hebben wij uw leasewensen nodig, denk hierbij aan:
– Looptijd en jaarkilometrage
– Eigen Risico per schadegeval
– Vervangend vervoer
– Winterbanden
– Brandstofpas

Leasemaatschappijen

Winnaar

Kosteloos

Een aanvraag via de leaseveiling is geheel vrijblijvend

 

Scherp

Het scherpste leasetarief tegen door u gestelde voorwaarden

 

+

Efficient

Een aanvraag neemt enkele minuten in beslag

Laagdrempelig

Makkelijk, snel en vrijblijvend

e

Transparant

U weet precies waar u aan toe bent

Onafhankelijk

Geen voorkeur voor maatschappij

b

Appels met appels

Altijd op basis van gelijke voorwaarden

Wij staan u graag te woord

Mocht het antwoord op uw vraag niet tussen de meest gestelde vragen staan, neemt u dan contact op. 

Wat is een operational lease?

Een operational lease is een leasevorm waarbij de kredietverstrekker of lessor een deel van de economische eigendom behoudt door zelf in te staan voor het onderhoud van het voorwerp. Hiermee vermijdt de lessor het risico dat deze wel heeft bij financiële leasing. Daarbij kan een meer dan normale waardevermindering van het voorwerp optreden door gebrek aan onderhoud door de kredietnemer of lessee. De lessee krijgt het genot van het goed en het risico ligt nu aan zijn kant: een vermindering van het genoten voordeel door gebrek aan zorgen van de lessor. Daarvoor kunnen clausules van schadevergoeding ingebouwd worden. Dit is de meest traditionele vorm van leasing en lijkt op huur. Het grootste verschil tussen operationele leasing en huur is dat er bij de eerste een aankoopoptie is. De looptijd bij operationele leasing is kort vergeleken met de economische levensduur. Daardoor is de opbrengst van de huurgelden kleiner dan het investeringsbedrag. Dat betekent dat het economisch risico na afloop van de lease voor de lessor is. Het risico wordt daarmee gedeeld tussen de lessor en lessee, wat gunstig is voor de laatste.

Wat is een full operational lease?

Een full operational lease is een compleet leaseproduct, waarin vaak alle kosten in de maandtermijn zitten verwerkt. Te denken valt onder andere aan brandstofkosten (voorschot), onderhoud, verzekering, wegenbelasting en een eventuele (winter-)bandenregeling.

Wat is een netto operational lease?

Een netto operational lease is een leaseproduct, waarin slechts enkele kosten zijn verwerkt in de maandtermijn zoals verzekering en wegenbelasting. Overige kosten als onderhoud, winterbanden en dergelijke zijn vaak voor de klant zelf. Daarnaast is bij deze vorm vaak een eindtermijn ingebouwd waarbij de klant het object direct kan aankopen na afloop van het contract.

Wat zijn de grootste voordelen van een operational lease?

De grootste voordelen zijn dat het een zorgeloos en helder product is (alles inbegrepen), behoud van liquiditeit (u hoeft geen grote investering te doen), u kunt altijd in een mooie, nieuwe auto rijden en u zult nooit voor verrassingen komen te staan.

Wat gebeurt er aan het einde van de looptijd?

De klant heeft altijd als eerste de mogelijkheid om de auto daadwerkelijk aan te schaffen. De overnameprijs zal door de maatschappij worden bepaald aan de hand van de dan bekende autogegevens (bv. kilometerstand).

×

Bekaro WhatsApp

× Hoe kunnen wij helpen?