0165 - 555 166 info@bekaro.nl

Bereken direct de maandelijkse kosten voor een touringcar

Bekaro Financieringen, gevestigd in Roosendaal, biedt zakelijke financieringsmogelijkheden voor een breed scala aan touringcars van topmerken zoals Mercedes-Benz, Volvo, Neoplan, Scania en Setra. Met onze flexibele financieringsoplossingen kunnen onze klanten een touringcar aanschaffen zonder dat zij hiervoor een grote aanbetaling hoeven te doen.

Onze financieringsoplossingen bieden een aangepaste looptijd waardoor onze klanten de financiering kunnen aanpassen aan hun specifieke situatie en budget. Hierdoor kunnen zij de touringcar snel in gebruik nemen en hun bedrijfsvoering direct verbeteren.

Met onze gunstige rentes en voorwaarden, kunnen we onze klanten een financieringsoplossing bieden die aansluit op hun specifieke situatie. Ons team van financieel experts werkt samen met onze klanten om een financieringsplan op maat te creƫren, zodat zij gerust zijn dat zij de juiste keuze maken voor hun bedrijf.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare financieringspartner voor de aankoop van een touringcar, dan is Bekaro Financieringen de juiste keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze financieringsmogelijkheden en hoe we u kunnen helpen uw bedrijfsdoelen te bereiken. Wij helpen u graag met de aankoop van een Mercedes-Benz, Volvo, Neoplan, Scania of Setra touringcar. Wij zorgen voor gunstige rentes, flexibele looptijd en passende voorwaarden.

Telefonisch

Ons telefoonnummer is 0165-555166 -> optie 1.

Per mail

Wij zijn te bereiken via financieringen@bekaro.nl

Per WhatsApp

Ons WhatsApp nummer is: 06-30471822

×

Bekaro WhatsApp

× Hoe kunnen wij helpen?