0165 - 555 166 info@bekaro.nl

Bereken direct de maandelijkse kosten voor een server

Bekaro is al sinds 1981 een toonaangevende tussenpersoon op het gebied van zakelijke financieringen. Wij specialiseren ons in het verstrekken van financial leases voor IT-materiaal zoals servers en computers. Onze klanten kiezen voor Bekaro vanwege onze jarenlange ervaring en kundigheid in de branche.

Wij bieden flexibele financieringsoplossingen die aansluiten bij de specifieke wensen en eisen van onze klanten. Of u nu op zoek bent naar een lease voor een enkele server of een complete IT-infrastructuur, wij hebben de expertise en het netwerk om uw financieringsvraag succesvol te verwerken.

Bekaro werkt samen met een groot aantal financieringsmaatschappijen, waardoor wij in staat zijn om onze klanten altijd de meest gunstige voorwaarden aan te bieden. Daarnaast bieden wij onze klanten een snelle en efficiƫnte service, zodat zij snel gebruik kunnen maken van hun nieuwe IT-materiaal.

Onze klantenservice is uitstekend en altijd bereid om u te helpen bij al uw vragen of problemen. Wij zijn trots op onze klanttevredenheid en streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Kortom, Bekaro is een ervaren en kundig bedrijf dat u kunt vertrouwen voor uw financieringsvraag voor IT-materiaal. Wij bieden flexibele oplossingen, een snelle en efficiƫnte service en een uitstekende klantenservice. Kies voor Bekaro en ervaar zelf het verschil.

Telefonisch

Ons telefoonnummer is 0165-555166 -> optie 1.

Per mail

Wij zijn te bereiken via info@bekaro.nl

Per WhatsApp

Ons WhatsApp nummer is: 0165-555166
×

Bekaro WhatsApp

× Hoe kunnen wij helpen?