0165 - 555 166 info@bekaro.nl

Bereken direct de maandelijkse kosten voor een PalletTruck

Bekaro Financieringen, gevestigd in Roosendaal, biedt zakelijke financieringsmogelijkheden in de vorm van financial lease voor een breed scala aan pallettrucks van topmerken zoals Toyota, Jungheinrich, Linde, Hyster en Still. Onze financieringsoplossing, Financial Lease, biedt onze klanten de mogelijkheid om hun bedrijfsvoering te verbeteren zonder dat zij hiervoor een grote aanbetaling hoeven te doen.

Onze Financial Lease oplossingen bieden een aangepaste looptijd waardoor onze klanten de financiering kunnen aanpassen aan hun specifieke situatie en budget. Bovendien is het niet altijd noodzakelijk om de btw aan te betalen, wat het voor onze klanten mogelijk maakt om snel te starten met hun investering.

Met onze gunstige rentes en voorwaarden, kunnen we onze klanten een financieringsoplossing bieden die aansluit op hun specifieke situatie. Onze team van financieel experts werkt samen met onze klanten om een financieringsplan op maat te creëren, zodat zij gerust zijn dat zij de juiste keuze maken voor hun bedrijf.

Als tussenpersoon bieden wij een onderscheidend vermogen door onze uitgebreide kennis van de markt en onze relaties met diverse financiële instellingen. Dit zorgt voor een optimale match tussen de vraag van de klant en de aanbod van de financiers. Onze contractvoorwaarden zijn transparant en helder, waardoor onze klanten duidelijkheid hebben over de verplichtingen en risico’s.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare financieringspartner voor de aankoop van een Pallettruck, dan is Bekaro Financieringen de juiste keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze financieringsmogelijkheden en hoe we u kunnen helpen uw bedrijfsdoelen te bereiken. Wij helpen u graag met de aankoop van een Toyota, Jungheinrich, Linde, Hyster of Still Pallettruck via Financial Lease.

Telefonisch

Ons telefoonnummer is 0165-555166 -> optie 1.

Per mail

Wij zijn te bereiken via financieringen@bekaro.nl

Per WhatsApp

Ons WhatsApp nummer is: 0165-566155

×

Bekaro WhatsApp

× Hoe kunnen wij helpen?