0165 - 555 166 info@bekaro.nl

Bereken direct de maandelijkse kosten voor een Metaalbewerkingsmachine

Bij Bekaro Financieringen uit Roosendaal bieden wij onze klanten de mogelijkheid om metaalbewerkingsmachines te financieren via financial lease. Hierdoor kunnen onze klanten een machine aanschaffen zonder dat zij direct het volledige bedrag hoeven te betalen. Dit maakt het voor veel ondernemers mogelijk om te investeren in deze machines.

Er zijn verschillende merken en typen metaalbewerkingsmachines beschikbaar, zoals CNC-draaibanken van Haas en DMG Mori, plasmasnijders van Hypertherm en lasersnijders van Trumpf. Deze machines zijn van hoge kwaliteit en bieden een groot aantal mogelijkheden voor metaalbewerking. 

Een van de voordelen van financial lease via Bekaro Financieringen is dat de looptijd van het contract flexibel is. Hierdoor kunt u de machine aanschaffen voor de periode die voor u het beste uitkomt. Ook hoeft u niet altijd een aanbetaling te doen, dit hangt af van de contractvoorwaarden. 

Een ander voordeel is dat bij Bekaro Financieringen de btw vaak niet direct hoeft te worden aangelegd, dit kan vaak later worden betaald. Dit kan de financiering van de machine aanzienlijk versoepelen. 

Onze rentes zijn gunstig en wij werken als tussenpersoon, dit geeft ons onderscheidend vermogen. Wij kunnen snel en efficiënt de juiste financieringsoplossing bieden voor uw metaalbewerkingsmachine. 

Ook zijn onze contractvoorwaarden duidelijk en transparant, hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en hoeft u zich geen zorgen te maken over verrassingen achteraf. 

Kortom, als u op zoek bent naar een financieringsmogelijkheid voor een metaalbewerkingsmachine, biedt Bekaro Financieringen uit Roosendaal een aantal voordelen waaronder flexibiliteit, gunstige rentes, en een tussenpersoon die u kan helpen bij het vinden van de juiste financieringsoplossing.

Telefonisch

Ons telefoonnummer is 0165-555166 -> optie 1.

Per mail

Wij zijn te bereiken via financieringen@bekaro.nl

Per WhatsApp

Ons WhatsApp nummer is: 0165-566155

×

Bekaro WhatsApp

× Hoe kunnen wij helpen?