0165 - 555 166 info@bekaro.nl

Bereken direct de maandelijkse kosten voor een bedrijfswagen

Financial leasing van bedrijfswagens met een grijs kenteken via Bekaro uit Roosendaal is een praktische oplossing voor zakelijke financieringen. Bekaro is een tussenpersoon die gespecialiseerd is in het afsluiten van leasecontracten voor bedrijfswagens. Er zijn verschillende merken beschikbaar, waaronder Volkswagen, Renault, Ford, en Peugeot.

Met een financial lease kunt u een bedrijfswagen in gebruik nemen zonder dat u deze direct hoeft te kopen. U betaalt gedurende de looptijd van het contract maandelijkse termijnen en aan het einde van de looptijd betaalt u een slottermijn waarmee u de wagen kunt overnemen. Er is ook de mogelijkheid om extra in te lossen, waardoor de slottermijn lager wordt.

Bekaro biedt vrijblijvende beoordelingen aan voor kleine bedrijven, eenmanszaken en grote bedrijven. Hierdoor kunt u zelf bepalen of een financial lease voor u geschikt is en welke financieringsvoorwaarden het beste bij uw situatie passen. Ook kunt u kiezen uit verschillende modellen van de verschillende merken, zodat u altijd een bedrijfswagen kunt kiezen die aansluit bij uw wensen en eisen.

Door het aanbieden van verschillende merken en modellen, en flexibele financieringsvoorwaarden, biedt Bekaro uit Roosendaal een optimale oplossing voor het financieren van een bedrijfswagen met een grijs kenteken. Door gebruik te maken van een financial lease, kunt u zonder grote investering toch gebruik maken van een betrouwbare en veilige bedrijfswagen, waardoor u zich kunt richten op de groei van uw bedrijf.

Telefonisch

Ons telefoonnummer is 0165-555166 -> optie 1.

Per mail

Wij zijn te bereiken via financieringen@bekaro.nl

Per WhatsApp

Ons WhatsApp nummer is: 06-30471822

×

Bekaro WhatsApp

× Hoe kunnen wij helpen?