0165 - 555 166 info@bekaro.nl

 

Private Lease!

Vanaf heden biedt Bekaro ook Private Lease aan. Wat is een Private Lease nu eigenlijk en waarom sluit u een Private Lease contract af via Bekaro?

U leest het allemaal in dit nieuwsbericht!

Wat is een Private Lease? 

Private lease betekent dat u zelf een auto least bij een maatschappij. Door te leasen heeft u geen zorgen meer over o.a. de verzekering, wegenbelasting en het onderhoud van de auto. Dit wordt namelijk allemaal door de maatschappij geregeld. Maandelijks betaalt u een vast bedrag, waarin alle kosten begrepen zijn behalve de brandstof. En omdat u het contract zelf afsluit, betaalt u geen bijtelling.

Keurmerk

Alle Private Lease aanbieders dienen in het bezit te zijn van het ‘Keurmerk Private Lease’. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond, de VNA (Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen) en de AFM (Autoriteit Financiële Markten) ontwikkeld en staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen. U bent daarmee verzekerd van transparante voorwaarden en een duidelijk leasecontract.

Met het Keurmerk Private Lease heeft u in ieder geval de volgende 5 zekerheden:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

Voordelen Bekaro Private Lease

Uiteraard houden alle met Bekaro samenwerkende maatschappijen zich ook aan het keurmerk. Het is echter toegestaan aanpassingen te doen in het keurmerk, mits deze in het voordeel zijn van de eindgebruiker. Waarin zit dan het voordeel voor U?

þ Eigen Risico
Het eigen risico bij Bekaro is standaard € 225,00 in plaats van € 500,00, zoals voorgeschreven is door het ‘Keurmerk Private Lease’.

þ Verrekenen meer/minder kilometers
Bekaro werkt met gelijke verrekenprijzen. De vergoeding voor minderkilometers is gelijk aan de kosten voor meerkilometers.

þ Vervangend Vervoer
Een vervangende auto wordt vergoed na 48 uur in plaats van 72.

þ Opzegvergoeding
De opzegvergoeding bedraagt 30% van de resterende termijnen in plaats van 50% onder het ‘Keurmerk Private Lease’.

þ ANWB Pakket
Een ANWB-pakket is bij Bekaro standaard onderdeel van de leaseprijs.

þ Borg en schadevrije jaren
Bekaro hanteert geen waarborgsom. Daarnaast is de leaseprijs niet afhankelijk van het aantal schadevrije jaren.

þ Alle auto’s mogelijk
Bij Bekaro kunt u een keuze maken uit alle auto’s, mits niet ouder dan 24 maanden en maximaal 30.000 km op de teller. Normaliter kunt u bij de doorsnee maatschappijen slechts tussen een aantal basismodellen kiezen.

Geïnteresseerd?

Bent u voornemend een Private Lease contract aan te gaan of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ons team staat klaar om u geheel vrijblijvend te voorzien van informatie en antwoorden op al uw vragen.

Neem contact op voor meer info!

 

×

Bekaro WhatsApp

× Hoe kunnen wij helpen?