0165 - 555 166 info@bekaro.nl

Vandaag de dag is ‘private lease’ in autoland een hot item. Bijna alle merken bieden het via hun importeur al aan en ook het Bureau Krediet Registratie (BKR) heeft er inmiddels een speciale code (OA = Operational Autolease) voor in het leven geroepen.

Een private lease is echt een particulier product, waarbij u voor een langere periode een auto ‘huurt’. U bent immers geen eigenaar en ruilt aan het einde van de looptijd de auto gewoon in voor een ander (nieuwer) model. Alle kosten, zoals houderschapsbelasting, verzekering, pechhulp- en onderhoudskosten zitten in het vaste maandbedrag. U betaalt alleen nog de brandstof en de eventuele boetes.

Bij de importeur/merkdealer kunt u over het algemeen alleen een private lease aanvragen op nieuwe auto’s. Bij Bekaro kunt u nu ook een gebruikte auto leasen. Zo kunt u óf een klasse hoger rijden voor hetzelfde geld, óf dezelfde auto rijden voor minder geld. Private lease is op gebruikte auto’s (A- en B-segment) aan te vragen indien de auto niet ouder is dan 24 maanden en niet meer dan 30.000 kilometer heeft gereden.

Meer weten? Informeer dan eens vrijblijvend bij Bekaro Lease.

×

Bekaro WhatsApp

× Hoe kunnen wij helpen?