0165 - 555 166 info@bekaro.nl

Bekaro Financieringen, Uw Bedrijfswagen Experts!

Bij Bekaro Financieringen begrijpen we de waarde van uw bedrijfswagen als geen ander. De tijden veranderen snel en wij zijn hier om u te helpen de beste keuzes te maken voor uw zakelijke mobiliteit. De tijd van dieselbusjes loopt ten einde, met verschillende Nederlandse gemeenten die ze binnenkort weren. Dit betekent dat ondernemers, zoals loodgieters en glaszetters, voor een uitdaging staan. Wij bij Bekaro Financieringen hebben de oplossing die u zoekt.

 Met minder dan 2% elektrische bedrijfswagens op de Nederlandse wegen, is het duidelijk dat een verandering zich opdringt. De toekomst is elektrisch en wij willen u helpen om daarop in te spelen. In 2025 zullen zero-emissiezones in 30 gemeenten worden ingevoerd, waardoor meer dan een miljoen bedrijfswagens moeten aanpassen.

Ook bouwbedrijven krijgen te maken met de nieuwe realiteit: het convenant Schoon en Emissieloos Bouwen. Dieselbusjes zullen vanaf 2028 niet meer welkom zijn op bouwplaatsen. Dit is slechts een van de vele nadelen van dieselvoertuigen in vergelijking met hun elektrische tegenhangers. Elektrische voertuigen zijn niet alleen milieuvriendelijker, maar ook efficiënter en hebben lagere operationele kosten.

Maar laten we het hebben over Financial Lease – uw ticket naar de toekomst van mobiliteit. Bij Bekaro Financieringen bieden we aantrekkelijke rentes, flexibele looptijden en handige slottermijnen die aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften. Geen gedoe met laadstations en oplaadplanningen – bij ons draait het om uw financiële comfort en flexibiliteit.

Kies voor Bekaro Financieringen en zet de eerste stap richting een betere bedrijfsmobiliteit. Neem contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen de overstap te maken naar elektrische voertuigen met onze voordelige Financial Lease opties. Samen bouwen we aan uw zakelijk succes in de toekomst.

Neem direct contact met ons op!

×

Bekaro WhatsApp

× Hoe kunnen wij helpen?