0165 - 555 166 info@bekaro.nl

Bekaro staat doorgaans bekend als een tussenpersoon voor autofinancieringen en autoverzekeringen. Echter, steeds meer relaties vinden ons ook als het gaat om objectfinancieringen in de meest brede zin van het woord. Onderstaand een aantal opmerkelijke en bijzondere objecten, waarin wij bemiddeld hebben in het afgelopen kwartaal.

1: Motor
Wellicht niet het meest bijzondere object maar ook motoren zijn via ons prima te financieren. Het is immers helemaal niet zo gek om een motor als zakelijk vervoersmiddel te gebruiken. Zo kunt u genieten van de BTW teruggaaf en kunt u kosten zoals onderhoud, brandstof, motorkleding, accessoires, smering, verzekering en motorrijtuigenbelasting opvoeren als zakelijke kosten. Er zijn nog meer voordelen, zoals de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA).

2: Tandartsapparatuur
Onlangs hebben wij een tandartspraktijk voorzien van nieuwe apparatuur. Zo heeft onze relatie zijn verlichting, werkstoel, kasten, kranen en hand- en hoekstukken vernieuwd. Een inspiratie van de vernieuwing:

3: Zaagmachine
Periodieke vernieuwing van het machinepark, bijvoorbeeld nieuwe zaagmachines, is voor een aantal van onze relaties in de houtbewerking essentieel. Voor het leasen van diverse soorten machines, bieden wij een aantal leasevormen aan. Financial lease biedt de meest interessante voordelen, omdat het geen beslag legt op het werkkapitaal van de onderneming, de machine volledig (exclusief BTW) gefinancierd kan worden en de machine aan het eind van de looptijd volledig in eigendom komt van de ondernemer. De looptijd zal worden afgestemd op de levensduur van de machine, waardoor de maandlasten gunstig uit kunnen pakken.

4: Blanco Financiering
Tegenwoordig bieden wij ook blanco financieringen aan voor zelfstandig ondernemers, dus zonder onderpand zoals een auto of machine. Het krediet wordt niet gemeld in het BKR en is er altijd de mogelijkheid om boetevrij in te lossen. Voor een beoordeling hebben wij nodig: de definitieve jaarcijfers van de laatste 2 boekjaren, de meest recente aangifte van de inkomstenbelasting en de bankafschriften van de hoofdrekening van de afgelopen 3 kalendermaanden. Voor een BV verstrekken wij een blanco krediet vanaf € 5.000,00 en tot € 250.000,00. Het maximale kredietbedrag voor een eenmanszaak bedraagt € 100.000,00.

5: Hijskraan / telescoopkraan
Ongetwijfeld het ‘hoogste’ object, wat wij het afgelopen jaar gesloten hebben; een gloednieuwe telescoopkraan van maar liefst € 190.000,00.

Het kan wel eens voorkomen dat het niet helemaal lekker uitkomt om het BTW bedrag te moeten aanbetalen, ook al kunt u het terugvorderen bij de Belastingdienst. Vandaar dat een aantal banken hiervoor een oplossing heeft bedacht, waarbij het BTW bedrag verspreid wordt over de looptijd. Zo heeft deze constructie nog minder invloed op de liquiditeit van de ondernemer en kunt u het object toch snel in gebruik nemen.

×

Bekaro WhatsApp

× Hoe kunnen wij helpen?