0165 - 555 166 info@bekaro.nl

Het gaat erg goed met de Nederlandse economie. Volgens het CPB groeit deze dit jaar met 3,2% en in 2019 met 2,7%. De werkeloosheid daalt richting het laagste niveau sinds 2001, sterker nog.. het aantal banen groeit in 2019 naar het hoogste niveau ooit. En De Nederlandse Bank (DNB) verwacht op hun beurt eindelijk hogere lonen.

Wellicht kunt u uw financiële situatie zelfs nog aangenamer maken. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat veel Nederlanders ‘slapende consumptieve kredieten’ hebben lopen. Kredieten die men jaren geleden heeft afgesloten met rentes die vandaag de dag niet zo interessant meer zijn en uit gemakzucht of door onwetendheid niet de aandacht hebben.

Grote kans dat u op deze kredieten kunt besparen. In de loop der jaren zijn de rentes aanzienlijk gezakt en vrijwel elke bank hanteert bij hogere kredietbedragen lagere rentes. In de meeste gevallen is het dus zéér raadzaam om losse kredieten samen te voegen in één nieuwe krediet. Uiteraard opnieuw toegespitst op uw persoonlijke situatie, wensen en behoefte.

Bekaro zoekt het graag vrijblijvend voor u uit. De drempel om het te laten onderzoeken is erg laag. U zult immers alle benodigde gegevens paraat hebben en vanwege ons automatisch beoordelingssysteem kunnen we u dezelfde dag nog informeren en een maatofferte uitbrengen. Bekaro is als intermediair geheel onafhankelijk, dus u krijgt altijd het beste advies. Compleet met eventuele niet verplichte kredietverzekeringen voor overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid.

Ook de Autoriteit Financiële Markten (AFM) zal het toejuichen. Wij als intermediair krijgen bijvoorbeeld niet voor niets opdrachten om onze lopende portefeuilles tegen het licht te houden. Zo wordt van ons verwacht dat wij alle klanten met niet aflopende kredieten met een bepaald uitstaand saldo en rentetarief opnieuw gaan benaderen voor een inventarisatie en hen een nieuw passend advies geven. En dat resulteert vaak in goedkopere kredieten, meer overzicht voor de klant en dat men dat het krediet over een aantal jaren daadwerkelijk is ingelost.

Interesse? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op.

Bekaro Financieringen
Telefoon 0165555166
WhatsApp 0630471822

Consumptief Krediet Pagina

×

Bekaro WhatsApp

× Hoe kunnen wij helpen?