0165 - 555 166 info@bekaro.nl

Graag willen we jullie meenemen in het samenspel tussen Bekaro Financieringen en The Clean Experience (TCE). Onze recente ontmoeting met Tjibbe de Boer (eigenaar The Clean Experience) onthulde de harmonie tussen financiële ondersteuning (Financial Lease) en passievol ondernemerschap. In dit artikel delen we enkele inzichten van onze samenwerking, speciaal voor onze waardevolle relaties, met name in de automotivebranche. Tevens zetten we onze relatie Tjibbe in het zonnetje als verkoper van de maand!!

Een Betekenisvolle Samenwerking

Onze samenwerking met TCE gaat verder dan enkel financiële ondersteuning; het is een partnerschap gebouwd op wederzijds vertrouwen. Als financiële partner voor zakelijke financieringen hebben we de eer gehad om de afgelopen 6 jaar een actieve en ondersteunende rol te spelen bij de groei van TCE.

Toegewijd aan Autoreiniging

De producten van The Clean Experience, met de indrukwekkende TCE50 als vlaggenschip, zijn niet alleen geschikt voor diverse sectoren maar blinken ook uit in autocleaning. Voor onze automotive relaties zeer waardevol. De machines van TCE zijn perfect geschikt voor interieur en exterieur.

Toekomstgerichte Plannen van TCE

Tjibbe de Boer deelt enkele hoogtepunten van de ondernemingsreis van TCE. Naast het bezitten van een eigen product, merk, én uniek concept, kijkt het bedrijf vooruit. Een boeiend detail is de geleidelijke uitbreiding naar droogijsreiniging, een ontwikkeling waarbij Bekaro als financieringspartner eveneens een ondersteunende rol speelt.

Een Dag in het Leven van een Ondernemer

Tjibbe schetst een beeld van zijn hectische werkdagen, waar klantendemonstraties en veldwerk de kern vormen. De vrijdagen zijn gewijd aan kantoorwerk en administratie, met een constante stroom van taken die het ondernemerschap kenmerken.

Balans Tussen Werk en Privé

Belangrijk om te benadrukken is de focus op een goede werk-privébalans. Voor Tjibbe is het cruciaal om tijd te reserveren voor thuis, zelfs in een dynamische branche zoals die van The Clean Experience.

Het team van Bekaro kijkt ernaar uit om deze mooie samenwerking voort te zetten en samen met TCE de toekomst tegemoet te gaan.

www.thecleanexperience.com 

 

×

Bekaro WhatsApp

× Hoe kunnen wij helpen?