0165 - 555 166 info@bekaro.nl

Een (bedrijfs)auto uit 2007 is tegenwoordig prima te financieren!
Hecht u geen waarde aan een splinternieuwe bedrijfswagen? Lees dan verder……

Bij een Financial Lease was het voorheen gebruikelijk dat het object, bijvoorbeeld een bedrijfsauto, aan het eind van de looptijd een maximale leeftijd van 10 jaar mocht hebben. Gelukkig zijn financieringsmaatschappijen hierin veel flexibeler geworden.

Voorbeeld:
U heeft een mooie bedrijfswagen, in uitstekende conditie uit 2008 op het oog. De auto voldoet volledig aan uw wensen.
Voorheen werd er 10 jaar bij het bouwjaar opgeteld en die datum werd aangehouden als de uiterste einddatum van uw financieringscontract, wat inhoudt dat de auto tot 2018 te financieren zou zijn.

Vandaag de dag wordt er door steeds meer maatschappijen gekeken naar de daadwerkelijke marktwaarde van het object. Aspecten die daarbij een rol spelen zijn; vraag en aanbod, kilometerstand, conditie van het object en uiteraard de verkoopprijs. Als alle aspecten reëel in verhouding zijn, is het gerust mogelijk dat ook een auto van 2008 nog op een ruime(re) looptijd (bijvoorbeeld 60 maanden) te financieren is.

De mogelijkheid om een overeenkomst te sluiten voor een looptijd 60 maanden, in plaats van bijvoorbeeld 12 of 24, heeft natuurlijk een zeer positief effect op uw maandelijkse kosten. Een voorbeeld van een recent gesloten Volkswagen Transporter;

Auto: VW Transporter L2H2 – € 9.500,00 ex. BW – Bouwjaar 2009
Voorheen mogelijk: 12 maanden looptijd
Maandtermijn: € 839,58

Nu het mogelijk is om flexibeler om te gaan met leeftijden en looptijden kan de auto zelfs op 60 maanden gefinancierd worden. Het maandbedrag komt dan op: € 192,58, een aanzienlijk verschil!

Heeft u een gebruikte bedrijfswagen op het oog en wilt u de financieringsmogelijkheden geheel vrijblijvend laten bekijken door BekaroLease? Neem dan nu contact op!

×

Bekaro WhatsApp

× Hoe kunnen wij helpen?