0165 - 555 166 (ook voor WhatsApp)

Speciaal voor ZZP’ers - Zekerheid Zonder Poespas!

Dé financiële sparringpartner voor uw zaak


Ondernemen is risico’s nemen. Maar dan natuurlijk graag zo veilig mogelijk. Dat betekent grip houden op alles van financiering van bedrijfsmiddelen tot aansprakelijkheid en van arbeidsongeschiktheid tot rechtsbijstand. Complexe materie? Nee hoor, want u heeft Bekaro als sparringspartner!

 

 

Met al meer dan 35 jaar ervaring zijn we een van de meest ervaren intermediairs van Nederland op het gebied van financieringen, leasing en verzekeringen. Ons team van experts biedt deskundige adviezen en vooral een persoonlijke aanpak. Kiest u voor Bekaro, dan heeft u één aanspreekpunt voor al uw financiële zaken. Dat is wel zo gemakkelijk. Zo besparen we u niet alleen tijd en geld, u beschikt ook altijd over de informatie die het beste past bij uw manier van ondernemen. Zekerheid Zonder Poespas!

Bel nú voor uw ZZP-voordeel!

Een verzekeringsadvies toegespitst op uw situatie? Bedrijfsmiddelen financieren of leasen? Of eigenlijk: zorgeloos ondernemen? Dat regelen we voor u! Onze adviseurs staan voor u klaar en geven graag vrijblijvend advies. Bel/mail vandaag nog naar info@bekaro.nl of 0165-555166.

Financiering / leasing
Personenauto’s
Bedrijfswagens
  Aanhangers
  Machines/equipment
Kranen
Zonnepanelen
Staan uw object er niet tussen?

Verzekeringen
Bedrijfsaansprakelijkheid
Bedrijfswagenverzekering
Inventaris
Rechtsbijstand
Eigen vervoer
Goederen

Neem contact op met Bekaro!

Nispensestraat 1
4701 CR Roosendaal
0165-555166

www.bekaro.nl
www.bekarolease.nl
info@bekaro.nl

Direct bellenDirect WhatsAppen