0165 - 555 166 (ook voor WhatsApp)
w

Even voorstellen

Sinds de oprichting in 1981 heeft Bekaro een grote naamsbekendheid opgebouwd bij particulieren en bedrijven als adviseur bij uitstek op het gebied van financiële dienstverlening. In de loop der jaren hebben bedrijven uit heel Nederland de weg naar ons kantoor gevonden. Met ons team van zéér gekwalificeerde medewerkers bieden wij een hoge kwaliteit in dienstverlening, deskundige adviezen en vooral een persoonlijke aanpak. Onze specialiteit is het bemiddelen en adviseren in financial en operational lease-oplossingen voor de aanschaf van allerlei objecten. Denk hierbij o.a. aan auto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens, machines, computers, apparatuur, equipment, heftrucks, medische- en fitnessapparatuur enzovoorts.

Onafhankelijk

Bekaro is een onafhankelijke intermediair en dus niet gebonden aan een bank of financieringsmaatschappij. Hierdoor zijn wij in staat om alle in de markt voorhanden zijnde producten aan te bieden tegen zeer gunstige condities.

Kwaliteit

Gebaseerd op een jarenlange ervaring (in 1981 opgericht) en gedegen vakkennis biedt Bekaro particulier en bedrijf een hoge kwaliteit in advies en dienstverlening. Onze vakkennis houden wij op peil door permanente educatie programma’s. Bekaro is aangesloten bij Adfiz, de beroepsorganisatie van professionele verzekeringsadviseurs, en bij de NVF, de beroepsorganisatie van professionele financieringsadviseurs. Het lidmaatschap van deze organisaties staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. Om als adviseur te mogen werken heeft Bekaro onder nummer 12007824 een vergunning van de AFM ingevolge de Wet Financiële Toezicht (WFT).

Keurmerk

Door de Stichting Keurmerk Financiële Dienstverlening is aan Bekaro het WFT Certificaat verstrekt. Daarmee verklaart de Stichting Keurmerk Financiële Dienstverlening dat Bekaro BV heeft aangetoond op passende wijze te voldoen aan de eisen die voortvloeien uit de Wet op het financieel toezicht (Wft).

 

 

Financial Lease

Bereken direct uw financial lease maanbedrag

Operational Lease

Ga direct naar de leaseveiling voor uw aanvraag

Private Lease

Inclusief verzekering, wegenbelasting en onderhoud

×

Bekaro WhatsApp

× Hoe kunnen wij helpen?