0165 - 555 166 (ook voor WhatsApp)

Voor al uw financieringen

Vanaf 1981 staat Bekaro Financieringen voor u klaar met (object)lease en financieringsoplossingen voor de particulier en zakelijke klant.

BEREKEN MAANDTERMIJNDIRECT AANVRAGEN

Even voorstellen

Sinds de oprichting in 1981 heeft Bekaro een grote naamsbekendheid opgebouwd bij particulieren en bedrijven als adviseur bij uitstek op het gebied van financiële dienstverlening. In de loop der jaren hebben bedrijven uit heel Nederland de weg naar ons kantoor gevonden.

Met ons team van zéér gekwalificeerde medewerkers bieden wij een hoge kwaliteit in dienstverlening, deskundige adviezen en vooral een persoonlijke aanpak. 

Onze specialiteit is het bemiddelen en adviseren in financieringen. Denk hierbij o.a. aan woningverbetering, het oversluiten van lopende kredieten, auto’s, bedrijfswagens, vrachtwagens, machines, computers, apparatuur, equipment, heftrucks, medische- en fitnessapparatuur enzovoorts.

Bekaro is een onafhankelijke intermediair en dus niet gebonden aan een bank of financieringsmaatschappij. Hierdoor zijn wij in staat om alle in de markt voorhanden zijnde producten aan te bieden tegen zeer gunstige condities.

Jaar ervaring

Gesloten contracten

Wat klanten zeggen
Een greep uit onze reviews op advieskeuze.nl

1 maand geleden begonnen we een transport firma.
In overleg met Jurgen hadden we een stappenplan om te groeien.
Eerste leasebus werd perfect geregeld door Jurgen en over 3 maanden zo ik mij weer melden

Gelukkig voor mij gaat het bedrijf goed en moest ik mij na 1 maand al melden voor een 2de leasebus.
Geweldig hoe Jurgen dat op pakte en tegen de verwachting in het voor elkaar kreeg.

De 2de levert al in de eerste week meer pp dan de 1ste, dus zijn we Jurgenbdankbaar voor zijn inzet.

Hopelijk snel de 3de.

We Go Speedy

Financial Lease, Lease voor koerier/transport

“Vriendelijk en vooral zeer begaand en professioneel in de omgang , ik maak al jaren gebruik van de diensten van Bekaro Roosendaal , zeer tevreden over de werkwijze van hun .”

Eijkenbroek systeem bouw

Financial Lease, Aanschaf bedrijfsbus

Weer zonder problemen een nieuwe leaseauto in de financial lease bij Bekaro.
Persoonlijke en snelle afhandeling door Bas en Jurgen. Weer top geregeld mannen!

Impact Groep B.V.

Financial Lease, Aanschaf personenwagen

Snelle service, waardoor ik snel de machine geleverd kon krijgen.
MoGo

Equipment Lease, Aanschaf machinepark

Meneer Waijboer heeft mij goed geholpen bij mijn eerste traject van een financiering. Hij legde duidelijk uit wat de verschillende dingen inhielden en waarom sommige document nodig waren voor de financiering. Aan de telefoon klonkt die heel zakelijk.
Hadden alleen in het begin een kleine miscommunicatie, maar voor de rest duidelijke uitleg wat benodigd was in de emails en altijd de volgende dag een koppeling terug of het in orde was of niet.
Bekaro kwam ook gelijk met een gunstige rente die bij andere aangevraagde maatschappijen niet gelijk beschikbaar was. Heb op aanbeleving van een goede vriend een aanvraag gedaan bij Bekaro en daar tot nu toe geen spijt van gehad.

Bas

Consumptief krediet, Persoonlijke lening

“Zeer vriendelijke adviseur die me een duidelijke uitleg heeft gegeven. Heeft me een aantal keren gebeld omdat ik verkeerde papieren had gestuurd, vond ze niet irritant, bleef me vriendelijk en correct te woord staan…”

RUDIE

Consumptief krediet, woningverbetering

“ Service TOP klantvriendelijkheid TOP Er valt niet meer te zeggen dan TOP ze hebben ons goed en heel snel geholpen Gewoon alles TOP !!!.”

GELIJK REGELEN B.V.

Financial Lease, Aanschaf personenwagen

“Bijna ongeloofwaardig hoe snel iets geregeld kan worden ook deze keer weer versteld gestaan over de snelheid van reageren op een aanvraag, de manier en snelheid van afwikkeling. Werkelijk waar super en ik raad Bekaro zeker aan!

POUTUI

Financial Lease, Aanschaf bedrijfswagen

×

Bekaro WhatsApp

× Hoe kunnen wij helpen?