0165 - 555 166 (ook voor WhatsApp)

Leasecalculator

In een handomdraai een maandtermijn

Soort object

De meeste mensen denken bij leasen alleen aan auto’s. Feitelijk kunt u bijna elk bedrijfsmiddel leasen, als het maar roerende zaken betreft die identificeerbaar zijn. (kenteken, serienummer, etc.). Voorbeelden zijn machines, specialistische voertuigen, computers, printers en telefoonsystemen.

Bouwjaar

Het bouwjaar is bepalend voor de maximaal aan te vragen looptijd. Deze ziet u automatisch verschijnen in de lease-calculator. Voor auto’s geldt over het algemeen dat de maximale looptijd zo’n 5 à 6 jaar kan zijn.

Verkoopprijs exclusief BTW

De BTW dient bij een financial lease meestal aanbetaald te worden maar is voor de meeste bedrijven weer terug te vorderen bij de Belastingdienst. Soms kan deze worden verrekend met het eventuele in te ruilen object. Het leasebedrag kan dan ook nooit hoger zijn dan de verkoopprijs van het aan te schaffen object exclusief BTW.

Looptijd

Deze zal nooit langer zijn dan vijf à zes jaar, afhankelijk of het een nieuw of gebruikt object is. Meestal komt dit overeen met de gemiddelde gebruiksduur van het object.

Slottermijn

In een financial lease wordt regelmatig een slottermijn opgenomen, een restbedrag of eindbetaling in de financiering. Deze zorgt voor een lagere maandtermijn en wordt automatisch geïncasseerd bij de laatste maandtermijn.

Heeft u vragen of opmerkingen?

+ 31 165-555 166 

×

Bekaro WhatsApp

× Hoe kunnen wij helpen?