0165 - 555 166 (ook voor WhatsApp)

Calculator

Bereken het maandbedrag voor een consumptief krediet.

Verantwoord lenen

Verantwoord lenen is van groot belang voor u, maar ook voor ons als adviseur. In onze adviesgesprekken vertellen wij u welke mogelijkheden er zijn maar ook wat de risico’s zijn. Wij gaan na of de maandlasten van de lening die u aanvraagt wel passen bij uw inkomsten en lasten, we spreken met u over de risico’s van rentewijzigingen, het risico van overlijden, werkeloosheid en arbeidsongeschiktheid, we vertellen u wat de gevolgen zijn als u extra wilt aflossen of als u extra wilt opnemen. Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs en hebben de gedragscode van deze vereniging ondertekend. Wilt u meer weten van deze vereniging, kijk dan op www.nvf.nl.

Overige

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt krachtens de wet toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van onder meer financiële adviseurs. Bekaro is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12007824. Het register van vergunninghouders kunt u raadplegen op www.afm.nl.

Ons kantoor is lid van de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs (NVF). De NVF heeft een eigen gedragscode voor aangesloten leden waardoor voor de klant een garantie wordt geboden voor onder andere deskundigheid en integriteit. Meer informatie op www.nvf.nl.

Ons kantoor is lid van Adfiz. Adfiz is een branchevereniging voor onafhankelijke financiële en assurantie-adviseurs. De bij Adfiz aangesloten leden zijn onafhankelijk en vrij in de keuze van producten en aanbieders. Voor meer informatie kunt u terecht op www.adfiz.nl.

×

Bekaro WhatsApp

× Hoe kunnen wij helpen?